• BIOGRAFIJA

  Teodora Jevtić – Arhitekta enterijera i dizajner nameštaja

  Rođena u Beogradu, Srbija, Teodora je studirala u Belgiji, Australiji i Italiji. Stekla je master diplomu na Scuola Politecnica di Design u Milanu, a osnovne studije je završila na College of Advertising and Design u Briselu.

  Sarađivala je sa više različitih kompanija u Belgiji i Srbiji, a nakon završenog mastera radila je sa Naohiko Mitsui za Triumph Design and Consulting u Milanu.

  Njeni projekti obuhvataju: unutrašnju arhitekturu, produkt i industrijski dizajn i dizajn nameštaja. Trudi se da zadovolji želje svojih klijenata različitih kultura i potreba. Koristeći prednosti prostora i kombinujući materijale i tehnologije stvara jednostavna i funkcionalna rešenja.

 • ŠTA RADIMO?

  DIZAJN

  INDUSTRIJSKI DIZAJN / PRODUKT /
  DIZAJN NAMEŠTAJA/
  PRODUKT DEVELOPMENT /
  ANALIZE TRŽIŠTA

  UNUTRAŠNJA ARHITEKTURA

  UNUTRAŠNJA ARHITEKTURA /
  PROJEKT MENADŽMENT /
  3D VIZUALIZACIJE

  CONSULTING

  KONSALTING U OKVIRU
  ARHITEKTURE I DIZAJNA

 • FILOZOFIJA

  Kreativnim i umetničkim pristupom svaki projekat unutrašnje arhitekture, industrijskog dizajna i dizajna nameštaja ima svoju jedinstvenu priču.

  Arhitektura enterijera

  U oblasti arhitekture enterijera najviše se fokusira na ‘projektovanje’ odnosa izmedju prostora i ljudi. Svojim idejama nastoji da zadovolji ljude koji žive u tim prostorima. Kroz projekte unutrašnje arhitekture se vidi proces transformacije prostora, od samog početka stvaranja do završnog izgleda. Ovaj proces je praćen komunikacijom ideja, počevši od skica, do modela, crteža i završnih radova. Bitni faktori arhitekture enterijera za nju su biti inventivan i težiti ka novim kreativnim načinima za rešavanje problema.

  Industrijski dizajn i dizajn nameštaja

  Suštinu njenog rada za projekte u oblasti industrijskog dizajna i dizajna nameštaja, karakterišu minimalizam i funkcionalna rešenja. Njen pristup prati jednostavnost i minimalizam kombinovan sa fizičkom interakcijom. Odnos izmedju čoveka, odnosno korisnika i proizvoda ili nekog komada nameštaja u određenom okruženju, je ono što čini sastavni deo njenog kreativnog razmišljanja. Kada su upitanju industrijski dizajn i dizajn nameštaja, ona dizajnira analizirajući potrebe korisnika i koristi za inspiraciju umetnost, modu fotografiju...

  Usredsređujući se na kvalitet, istančanog dizajna, ona traži put kako da naš život učini interesantnijim.