PENTHOUSE,

Teodora Jevtic 12:05 pm

BRUSSELS

This 240m2 apartment surrounded by windows and a balcony, illuminated by natural light, is situated in the capital city of Belgium, Brussels.
It is functionally designed for a family of four who collect antique clocks. Special emphasis is placed on the central part where there is a suspended ceiling. It incorporates lighting and is coloured bright orange which creates a special atmosphere.
Beneath the ceiling is a wardrobe, kitchen, master bedroom with walk-in closet and an extra bathroom. Unlike the central part which has a circular movement, the other half of the apartment has a linear design. It is dominated by a long wall that was set up as a functional and visual center of gravity to the space that houses a collection of antique clocks. Behind the wall are two spacious children’s rooms with a bathroom.